Ostravainfo!!! Oficiální průvodce ostravou

Sport i Wypoczynek

Ski areál Vaňkův kopec

Různé sporty

Areál Vaňkův kopec leží v nadmořské výšce 404 m a najdete jej v malebném prostředí Nízkého Jeseníku v obci Horní Lhota, v místní chatové části Zátiší, cca 2 km od silnice I. třídy č. 11 spojující Ostravu s Opavou. 600 m od areálu se nachází zastávka tramvaje č. 5 MHD Ostrava.

K dispozici jsou čtyři parkoviště o celkové kapacitě 500 aut pro návštěvníky ZDARMA. V zimě je denně v provozu šest vleků pro všechny kategorie lyžařů, z toho tři pro ty nejmenší lyžaře v dětském parku. SKI AREÁL je vybaven umělým zasněžovacím systémem i osvětlením pro večerní lyžování. Máme vlastní půjčovnu lyží a můžete se naučit lyžovat v doprovodu profesionálů v lyžařské škole.

V tomto areálu se dále nachází multifunkční fitness-crossfit workoutové hřiště s umělým povrchem, které je přístupné od dubna do října.

Nově zde byla vybudována Naučná včelí stezkaStezka je vytvořena v souladu s přírodou a co nejmenším zásahem do lesa. Je zde 14 edukačních cedulí, dendrofon, úlový klát, bosonohý chodník, hmyzí domek a ohniště. Stezka je přístupná celoročně.

GALERIA

AREÁL Vaňkův kopecAREÁL Vaňkův kopecAREÁL Vaňkův kopecAREÁL Vaňkův kopecAREÁL Vaňkův kopecAREÁL Vaňkův kopecAREÁL Vaňkův kopecAREÁL Vaňkův kopecSki Areál Vaňkův kopecAREÁL Vaňkův kopecAREÁL Vaňkův kopecAREÁL Vaňkův kopecAREÁL Vaňkův kopecNaučná včelí stezka - Vaňkův kopecNaučná včelí stezka - Vaňkův kopecNaučná včelí stezka - Vaňkův kopecNaučná včelí stezka - Vaňkův kopecAREÁL Vaňkův kopec

ADRES

Ski areál Vaňkův kopec

Zátiší 1235
Horní Lhota
747


Cellphone: +420 733 354 099


vankuvkopec.cz


www.facebook.com/vankuvkopec/

Punkty Informacji Turystycznej OSTRAVAINFO!!!

Pobočka Elektra

Elektra

Jurečkova 1935/12

702 00 Moravská Ostrava a Přívoz

Pobočka Věž

Wieża widokowa Nowego Ratusza

Prokešovo náměstí 1803/8

Moravská Ostrava a Přívoz

Pobočka Věž

Dworzec Główny Kolejowy

Nádražní 164/215

702 00 Moravská Ostrava a Přívoz

Pobočka Svinov

Dworzec kolejowy Ostrava - Svinov

Peterkova 1152/14

721 00 Ostrava Svinov

Pobočka Jih

INFO JIH!!!

Horní 1664/63a

70030 Ostrava - Jih

Tourist Information Offices OSTRAVAINFO