Ostravainfo!!! Oficiální průvodce ostravou

Aktuality

Oslavte Valentýna v Zoo Ostrava

Publikováno: 14.2.2024

Zoo Ostrava připravila netradiční dárky u příležitosti oslav svátku zamilovaných. Zamilované páry mohou využít zvýhodněné vstupné do zoo a zúčastnit se speciální komentované prohlídky zaměřené na partnerské soužití zvířat.

„Každý zamilovaný pár, který v sobotu 17. února zavítá do Zoologické zahrady a botanického parku Ostrava, zaplatí vstup pouze za jednu osobu. A samozřejmě se nemusí jednat jen o čerstvě zamilované, ale také páry, které spolu již nějakou dobu žijí… Jen si dovolujeme upozornit, že zvýhodněné vstupné bude platit pro dvojice, které si zakoupí vstupenku v den akce na pokladnách zoo! Za předem nakoupené online vstupenky pro obě osoby nebudeme vracet peníze. Děkujeme za pochopení,“ uvádí mluvčí zoo Šárka Nováková.

Kromě zvýhodněného vstupu se mohou zájemci tradičně těšit i na speciální komentovanou prohlídku, která bude zaměřená na partnerské soužití zvířat, jejich namlouvací praktiky a sexuální chování. Prohlídka začne v 10:30 hod. u vstupu do zoo, je v ceně vstupného a její předpokládaná délka je okolo dvou hodin.

„Během procházky po zoo mohou lidé na řadě míst už také pozorovat výsledky partnerského soužití zvířat – v expozici Na statku jsou k vidění letošní kůzlata, jehňata nebo telátko, v expozici Wanderu první mládě makaka lvího či v Pavilonu evoluce celkem tři mláďata šimpanzů hornoguinejských,“ doplňuje Nováková.

Zájemci o botaniku se mohou v 11 hodin zúčastnit komentované prohlídky skleníků. Více info na https://www.zoo-ostrava.cz/cz/akce-v-zoo/komentovane-prohlidky/.

Zoo Ostrava je v únoru otevřena od 9 do 17 hodin, do areálu je možné vstoupit do 16 hodin. Ve stejný čas se zavírají pokladny a pavilony.

Oslavte Valentýna v Zoo OstravaOslavte Valentýna v Zoo OstravaOslavte Valentýna v Zoo OstravaOslavte Valentýna v Zoo Ostrava


Zpět na aktuality

Turistická informační centra OSTRAVAINFO!!!

Pobočka Elektra

Infocentrum Elektra

Jurečkova 1935/12

702 00 Moravská Ostrava a Přívoz

Pobočka Věž

Infocentrum Věž

Prokešovo náměstí 1803/8

Moravská Ostrava a Přívoz

Pobočka Přívoz

Infocentrum Přívoz

Nádražní 164/215

702 00 Moravská Ostrava a Přívoz

Pobočka Svinov

Infocentrum Svinov

Peterkova 1152/14

721 00 Ostrava Svinov

Pobočka Jih

INFO JIH!!!

Horní 1664/63a

70030 Ostrava - Jih

Tourist Information Offices OSTRAVAINFO