Ostravainfo!!! Oficiální průvodce ostravou

Aktuality

Byli jednou dva rebelové

Publikováno: 11.7.2022

Letní kulturní program na Výstavišti Černá louka pokračuje rakouskou komedií Byli jednou dva rebelové. Promítat se bude v úterý 12. července od 21 hodin, vstupné je dobrovolné.

Film Byli jednou dva rebelové pojednává o moderních městských párech žijících ve Vídni. Konformní životy hlavních protagonistů však naruší žádost jejich ruského kamaráda ze studií o pomoc. Ta spustí lavinu zcela nečekaných událostí… Na filmovém festivalu Max-Ophüls-Preis 2020 získal snímek Cenu za nejlepší režii.

Promítání je součástí filmové přehlídky DAS SOMMERKINO, která od června do září probíhá na plátnech letních kin v Praze, Brně, Hradci Králové a Ostravě. Na festivalu jsou k vidění úspěšné filmy z Německa, Rakouska a Švýcarska. Přehlídku spolupořádají Goethe-Institut, Rakouské kulturní fórum a Švýcarské velvyslanectví v Praze.

Kulturní program Léta v centru pokračuje v měsících srpnu a září dalšími německojazyčnými filmy z přehlídky DAS SOMMERKINO, koncerty a také swingovou tančírnou.

Výčep a bar je na Černé louce otevřen denně od 14 do 22 hodin, bistro a gril od 16 do 21.30 hodin (nebo dle počasí).

Léto v centru je společným projektem Černé louky, Centra Pant a Pavilonu – ten tvoří tři kontejnery plné dobrot s největší otevřenou zahrádkou ve městě na výstavišti u dětského hřiště.

Více info a program na: www.letovcentruostrava.cz

Byli jednou dva rebelovéByli jednou dva rebelovéByli jednou dva rebelovéByli jednou dva rebelovéByli jednou dva rebelovéByli jednou dva rebelovéByli jednou dva rebelové


Zpět na aktuality

Turistická informační centra OSTRAVAINFO!!!

Pobočka Elektra

Infocentrum Elektra

Jurečkova 1935/12

702 00 Moravská Ostrava a Přívoz

Pobočka Věž

Infocentrum Věž

Prokešovo náměstí 1803/8

Moravská Ostrava a Přívoz

Pobočka Přívoz

Infocentrum Přívoz

Nádražní 164/215

702 00 Moravská Ostrava a Přívoz

Pobočka Svinov

Infocentrum Svinov

Peterkova 1152/14

721 00 Ostrava Svinov

Pobočka Jih

INFO JIH!!!

Horní 1664/63a

70030 Ostrava - Jih

Tourist Information Offices OSTRAVAINFO