Ostravainfo!!! Oficiální průvodce ostravou

Aktuality

Jízdenky místo ve Venuši nově v infocentru Info JIH!!!

Publikováno: 24.3.2022

Moderní bezbariérové prostředí, vyškolená obsluha a skvělá dostupnost hned vedle frekventované zastávky. Od 25. března přebírá infocentrum Info JIH!!! prodej jízdenek a plně nahrazuje prodejnu v nákupním centru Venuše na ul. Dr. Martínka. V Info JIH!!! mohou cestující využít veškeré standardní služby, které běžně poskytují prodejny DPO.

Prodejna v obchodním centru Venuše fungovala více než dvě desítky let a svým současným stavem již nesplňuje podmínky komfortu nejen pro zaměstnance, ale i pro zákazníky.

„Bezbariérový vstup do prodejny, kvalitní a moderní zázemí, blízkost MHD. Takový komfort pro naše cestující chceme. Věříme, že právě tyto kvality pobočka ostravského infocentra v Ostravě-Jihu nabízí. Již od září mohli zájemci na náměstí Ostrava–Jih v pobočce Info JIH!!! pořídit kreditní jízdenku, dobít ODISku nebo koupit dlouhodobou jízdenku. Od 1. dubna budou kompetence prodejny rozšířeny tak, jak jsou cestující zvyklí v našich prodejnách jízdních dokladů,“ řekl generální ředitel a předseda představenstva DPO Daniel Morys.

Rychle, pohodlně a jednoduše mohou zájemci zakoupit nebo prodloužit stávající kupon a dobít elektornickou peněženku ODISku také v jízdenkomatech DPO. Nejbližší je nově na zastávce Josefa Kotase a Zábřeh OC, další pak na zastávce Dubina a Náměstí SNP. Cestující mohou využít také eshop DPO dostupný na eshop.dpo.cz.

Zdroj: DPO

Více na: www.dpo.cz

Zajímavosti na Facebooku: @DPOstrava

Jízdenky místo ve Venuši nově v infocentru Info JIH!!!


Zpět na aktuality

Turistická informační centra OSTRAVAINFO!!!

Pobočka Elektra

Infocentrum Elektra

Jurečkova 1935/12

702 00 Moravská Ostrava a Přívoz

Pobočka Věž

Infocentrum Věž

Prokešovo náměstí 1803/8

Moravská Ostrava a Přívoz

Pobočka Přívoz

Infocentrum Přívoz

Nádražní 164/215

702 00 Moravská Ostrava a Přívoz

Pobočka Svinov

Infocentrum Svinov

Peterkova 1152/14

721 00 Ostrava Svinov

Pobočka Jih

INFO JIH!!!

Horní 1664/63a

70030 Ostrava - Jih

Tourist Information Offices OSTRAVAINFO